dimecres, 25 de febrer del 2015

Duatló d'Igualada

Dissabte 21 es va celebrar la III duatló sprint de muntanya d'Igualada, una prova oficial del calendari puntuable per al circuit català. L'Arnau, el Víctor i el Joan Carles tampoc es van voler perdre aquesta. A les 11:00 del matí a l'estadi atlètic de la ciutat tot era a punt perquè 122 duatletes fessin 5 km corrent, 16 km en btt i 2,5 km més corrent. Des de la sortida els participants van imposar un bon ritme, per als 3 de la conca no era inesperable, ja que ho exigia el nivell de la prova, l'Arnau es va anar col·locant a les primeres posicions fins que va liderar la prova i va poder entrar a la transició amb 23'' de avantatge del seu perseguidor, el següent d'entrar al segment ciclista va ser el Víctor demostrant un bon nivell en cursa a peu i al mateix minut però una mica més enrere el Joan Carles. El segment ciclista era un circuit ràpid i tècnic però sense grans dificultats, amb dues zones que picaven força en pujada i una part més rodadora, l'Arnau va aconseguir mantenir el primer lloc i inclús augmentar la distancia amb el seu perseguidor que al entrar al box ja era de més d'un minut, el Joan Carles va ser el següent que va arribar a deixar la bici que va passar el Víctor en aquest segment, tot i que el Víctor va patir una petita caiguda perdent uns segons i sense conseqüències. La cursa arribava al seu final i l'Arnau anava a un bon ritme i amb un avantatge prou considerable per no haver de patir gaire per la victòria i finalment va entrar a l'estadi atlètic i va creuar l'arc de meta proclamant-se guanyador de la prova amb un temps de 1h10'13'' el Joan Carles ho va fer amb 1h24'35'' 41e a la general i 11e de la categoria i el Víctor amb 1h25'33'' 45e a la general i 23e de la categoria.